image1
SLM is op oneigenlijke manier uitgehold, vindt Ramdin
woensdag 02 februari 2022 14:46

alMinister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business & Internationale Samenwerking (BIBIS), gelooft in de potentie van de SLM. Het bedrijf gaat door een moeilijke periode. De SLM heeft de capaciteit om passagiers aan te trekken, en heeft tegerlijktijd ook de markt voor de transport. Niet alleen in Nederland maar ook in de regio, zegt Ramdin. Darom gelooft hij dat het bedrijf de potentie heeft om weer gezond te worden.

Maandag heeft de rechter vonnis gewezen tegen ex-toppers van de Centrale Bank en hun kompanen, in mega-corruptie zaken. Ramdin zegt het belangrijk te vinden dat de rechterlijke macht de ruimte heeft om uitspraken te doen. Het is belangrijk voor potentiële investeerders dat het imago van ons land niet geschaad wordt, vindt Ramdin.

President Chan Santokhi zal binnenkort deelnemen aan een olie- en gas conferentie is Guyana. Daarnaast wordt eind februari een tussentijdse vergadering van CARICOM-staatshoofden gehouden waaraan de president zal deelnemen, vertelt Ramdin.

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 276 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist