image1
Ramdin over kritiek NDP: ‘zij weten wat desastreus betekent’
dinsdag 18 januari 2022 14:35

alDe NDP heeft onlangs felle kritiek geleverd op het beleid van de regering. Die partij gaat zich de komende tijd voorbereiden op hevigere oppositie, nadat dit kabinet het voordeel van de twijfel kreeg. Minister Albert Ramdin van BiBiS, zegt dat de regering zorgt voor herstel na een periode van wanbeleid, economische onzekerheid en mismanagement.

De bewindsman is op de hoogte van de pijnpunten bij de samenleving. ‘Die zullen de komende tijd afnemen. Er is gewerkt aan een structurele en blijvende gezondmaking van de economie’, aldus de minister. Ramdin hoopt niet dat een regering zoals die onder de NDP, ooit weer gekozen wordt.

Binnenkort krijgt Suriname bezoek van de presidenten van Brazilië en Guyana. Het is algemeen bekend dat de Braziliaanse president niet gevaccineerd is. Daarover is kritiek omdat hij wel toestemming krijgt om Suriname in te reizen. Ramdin zegt dat er sprake is van een bilateraal bezoek van een belangrijke leider in Zuid-Amerika. Daarbij zijn alle voorzieningen getroffen om de Surinaamse gezondheidssector te beschermen. De voorbereidingen voor het bezoek, lopen vlot.

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 6844 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist