image1
Rechter zal op 8 maart beelden bekijken van mishandeling Pinas
dinsdag 11 januari 2022 16:59

PinasVandaag was de eerste zitting in de mishandelingszaak van journalist Jason Pinas door lijfwachten van de vicepresident. De drie verdachten zijn opgeroepen op verdenking van diefstal in vereniging, openlijke geweldpleging en mishandeling. Pinas zelf is ook verschenen als getuige.

Pinas kwam als eerst aan het woord en moest vragen beantwoorden van de rechter, de officier van justitie en de advocaat van de verdachten, Irwin Kanhai. Ook de verdachten zijn aan het woord gekomen en moesten vragen beantwoorden.

Advocaat van Pinas, Georgette Leter, sprak van een uitgebreide verklaring van haar cliënt. Sommige van de verklaringen van de verdachten werden tegengesproken door Pinas. De rechter besloot uiteindelijk de zitting te verdagen naar 8 maart 2022; dan worden de beelden waarop alles zichtbaar is, getoond.

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 3977 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist