image1
Nieuwe loketten om lange wachttijden CBB te verhelpen
maandag 12 oktober 2020 14:37

bronBurgers beklagen zich om de lange wachttijden bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken. Vooral bij het hoofdkantoor aan de Jaggernath Lachmonstraat staan burgers uren in de rij voor een simpele uitreksel.

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken zegt dat hij samen met de directeur een oplossing zoekt voor dit probleem. De werksystemen zijn echter achterhaald.

Daarom heeft de minister gemeend om extra loketten te bouwen achter het gebouw, zodat de wachttijden worden afgenomen. Het streven is ook om de dienstverlening te digitaliseren.

Vandaag wordt de registratie van ambtenaren, van wie de status onduidelijk is, afgesloten. Minister Somohardjo zegt dat van de 4000 mensen, 2000 zich hebben laten registreren. De mensen hoeven zich niet ongerust te maken, omdat de regering niemand brodeloos zal maken.

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 8170 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist