image1
Ministerie van Onderwijs gaat voorbij aan afspraken en ziet af van managementteam
woensdag 09 oktober 2019 14:41

reshOm het probleem over de benoeming van directeuren op 3 middelbare scholen op te lossen, had het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur de afspraak gemaakt met het VOS-directeurenberaad dat er op het Lyceum1, Lyceum2 en Havo2 een managementteam zou worden benoemd om leiding te geven op de school.

Het managementteam zou moeten bestaan uit drie personen. Eén daarvan wordt aangewezen door de minister, één kandidaat wordt door de school aanbevolen, en een onderdirecteur.

Vanmorgen heeft het ministerie de drie scholen medegedeeld dat er vanaf gezien zal worden van een managementteam, en dat de persoon die is voorgedragen door het ministerie benoemd wordt tot directeur. Volgens BvL voorzitter Reshma Mangre zorgt dit voor meer ontevredenheid.

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 156 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist