image1
BVL roept leden op om rechtzaak bij de wonen
maandag 07 oktober 2019 14:41

reshDe regering heeft de Bond van Leraren voor de rechter gedaagd om zo een eind te maken aan de staking. BVL voorzitter Reshma Mangre heeft de BVL leden opgeroepen om massaal de rechtszaak bij te wonen. Het kortgeding dient vanmiddag om 14.00 uur.

De BVL staking is ook vandaag voortgezet. Rudi Esajas is langs enkele middelbare scholen geweest waar slechts de administratie en enkele leraren zijn aangetroffen.

Volgens Lucien Rotsburg, voorzitter van het VOS directeuren beraad, heeft de staking momenteel weinig invloed op de IMEAO 2 waar hij de leiding heeft, omdat er vooraf met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur was afgesproken dat het onderwijsproces op alle middelbare scholen pas op 14 oktober zal aanvangen. Rotsburg zegt dat de BVL het recht heeft om te staken.

 

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 416 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist