image1
De Algemene Surveillance Dienst van Regio Paramaribo is van start gegaan met verhoogde surveillance in de binnenstad
donderdag 12 september 2019 16:59

BinnenstadDe Algemene Surveillance Dienst van Regio Paramaribo is van start gegaan met verhoogde surveillance in de binnenstad.

De wetsdienaren hebben op donderdag 5 september een actie gevoerd onder de markt, waarbij een manspersoon is aangehouden voor het verkopen van verschillende drugssoorten aan de Jodenbreestraat.

De politie stuitte op verzet danwel ongehoorzaamheid van enkele ‘hosselaars’. Acht hunner werden naar het politiebureau overgebracht ter afkoeling.

De acties werden op zaterdag 7 september wederom uitgevoerd in het centrum van Paramaribo, waarbij de twee verdachten Gregory P. en Gillermo K. die een hoeveelheid drugs in hun bezit hadden aangehouden. Zij werden overgedragen aan het ressort centrum ter afhandeling, waarna zij werden voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Op de centrale markt werden 12 mobiel toestellen onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. Op de overige personen werden steekvoorwerpen aangetroffen. Met betrekking tot de marktwet werden enkele personen (illegale verkopers) opgebracht en zijn de goederen in beslag genomen. De illegale verkopers zijn heengezonden nadat zij hun opgelegde boetes hadden betaald. De goederen zijn afgestaan aan een tehuis.

Er werden drie voertuigen die verkeerd stonden geparkeerd door de sleepdienst naar de berging gesleept. Een bestuurder heeft de aanrijkosten betaald aan de sleepdienst om te voorkomen dat zijn voertuig werd weggesleept.

 

ABC Nieuws

Written on 12 augustus 2022, 14.58
Marinus Bee, voorzitter van De Nationale Assemblee, was een van de personen en partijen die gehoord werd, voordat het Constitutioneel Hof vonniste dat sommige bepalingen van de Kiesregel in strijd zijn met de Grondwet en internationale verdragen. Het Hof maakte bij zijn onderbouwing bekend dat Bee niet...
Written on 12 augustus 2022, 14.56
VHP-fractieleider Asis Gajadien heeft in het parlement vragen gesteld over de stijgende wisselkoers.Hij is van mening dat de leiding van de Centrale Bank op de operatietafel moet.De Open Markt Operaties (OMO’s) die via de Centrale Bank worden uitgevoerd worden, kunnen volgens hem niet zo...
Written on 12 augustus 2022, 14.54
Een delegatie van de Tweede Kamer, het Nederlands parlement, arriveert dit weekend in Suriname. Hun bezoek staat in het teken van het slavernijverleden, vooruit kijken naar volgend jaar. Dan wordt herdacht dat het 150 jaar geleden is dat de slavernij in Suriname werd afgeschaft. De Nationale Reparatie...
Written on 12 augustus 2022, 14.52
Gisteren werd in de Nationale Assemblee aandacht besteeds aan de invoering van de BTW. Op vragen van DNA leden ging minister Armand Achaibersing  van Financien en Planning in op het communicatieplan terzake dat de bevolking en de ondernemers moet voorlichten.
Written on 12 augustus 2022, 14.47
In tegenstelling tot de ABOP is de BEP wel voorstander van wijziging van het Kiesstelsel. De BEP neemt dit standpunt in omdat zij vindt dat het vonnis van Constitutioneel Hof democratisch gerespecteerd dient te worden. Maar de BEP ziet geen heil in een Kiesstelsel van evenredige vertegenwoordiging...


Online Guests

We hebben 140 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist