image1
DA’91 gaat op zoek naar samenwerkingspartners voor komende verkiezingen
woensdag 31 juli 2019 14:29

daDA’91 zal vanaf komende week gesprekken voeren met verschillende politieke partijen, voor een mogelijke samenwerking. Dat zegt de voorzitter Angelic del Castilho. Het gaat voornamelijk om gelijkgerichten.

Del Castilho benadrukt dat er geen sprake is van een pre-electorale samenwerking, omdat dit wettelijk niet meer mogelijk is. Het verbod daarop was de grondslag voor de samenwerkingsstop tussen DA’91 en SPA. Het gaat nu om een samensmelting van partijen, waarbij DA’91 haar vlag ter beschikking stelt. Hierdoor kunnen partijen onder 1 vlag de verkiezingen in, waardoor er een sterker alternatief wordt aangeboden aan de kiezer.

Del Castilho merkt op dat partijen hun identiteit kunnen behouden voor de campagnevoering, maar onder een andere naam deelnemen aan de verkiezingen. Indien het niet zover mocht komen, is DA’91 bereid alleen de verkiezingen in te gaan.

 

ABC Nieuws

Written on 19 augustus 2022, 14.34
President Santokhi  heeft vandaag gesproken op het Agri-Investment Forum and Expo 2, in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago.Het thema is Transforming Agriculture through Innovation and Investment‘ We brengen u terug naar dit moment, enkele ogenblikken geleden.
Written on 19 augustus 2022, 14.32
VHP parlmentariër Mahinder Jogi pleitte gisteren in het parlement voor een uitreisverbod voor de personen die  zich schuldig hebben gemaakt aan handelingen in strijd met de wet. Jogi maakte in dit verband een vergelijking met de vorige Governor van de Centrale Bank en minister van Financiën, die...
Written on 19 augustus 2022, 14.30
Gisteren werd in De Nationale Assemblee aandacht besteed aan de mogelijke onregelmatigheden bij de EBS en de SLM. Stephan Tsang, NDP parlementariër, zei het vreemd te vinden dat het advocatenkantoor van Prenobe Bisessur, Bisessur Legal BV, pas op 10 december 2021 is opgericht, slechts een maand voordat...
Written on 19 augustus 2022, 14.27
De elfde editie van de Maand van de Verkeersveiligheid staat dit jaar in het teken van verkeersslachtoffers wiens leven ontwricht zijn. De verkeersveiligheidmaand duurt van15 augustus tot en met 15 september en heeft als slogan: ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer mogelijkheden voor leven’.
Written on 18 augustus 2022, 14.22
De getuigenverklaringen gisteren bij het hoger beroep in het 8 Decembermoordenstrafproces, zijn niet in het voordeel geweest van de verdachten. Dat vindt Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden. Er zijn geen nieuwe feiten naar voren gekomen. Behalve dat verdachte Iwan Dijksteel, die toen lijfwacht was...


Online Guests

We hebben 264 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist