image1
BEP verwacht minimaal 4 zetels te behalen door nieuwe samenwerkings overeenkomst
maandag 11 november 2019 14:29

asaDe politieke partij BEP is een politieke samenwerking aangegaan met de politieke partij DUS, de beweging van BP2011 en de beweging ‘Un Fa Saamaka O Stem 2020.

BEP voorzitter Ronny Asabina zegt dat vanaf zijn aantreden in februari, hij de mensen die de partij hebben verlaten, heeft opgeroepen terug te keren naar de moederpartij. De BEP heeft in het parlement voorgestemd op het verbond van pre electorale combinaties voor de verkiezingen.

Asabina ziet deze samenwerkingsovereenkomst niet als combinatie vorming, en wuift daarom de kritiek van oud Bep topper Michel Felisi weg die van mening is de BEP opportunistisch is. De partij streeft ernaar toe om minimaal 4 zetels te behalen bij de verkiezingen van volgend jaar.

 

 

ABC Nieuws

Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.
Written on 10 augustus 2020, 14.39
De vakcentrale C- 47 is niet tegen de  invoering van de solidariteitsheffing. Dit zegt voorzitter Robby Berenstein. Volgens Berenstein is afgelopen vrijdag een ontmoeting met de vakbeweging geweest waarbij deze zaak ook is besproken. Er zal nader overleg hierover gevoerd worden. C- 47 beseft de...
Written on 10 augustus 2020, 14.35
Suriname en Guyana hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze is getekend door de ministers van Buitenlandse Zaken van beide landen. Er is een analyse gemaakt over de relatie tussen beide landen, de mogelijkheden en uitdagingen voor beide landen en als laatst is geproken over de...
Written on 10 augustus 2020, 14.30
President Chan Santokhi heeft gisteren na aankomst in Suriname een persconferentie belegd op het Zorg en Hoop vliegveld. De president vertrok naar Guyana voor de inauguratie van de Guyaneze president Irfaan Ali. Santokhi heeft ontmoetingen met de Canadese en Indiaase ambassadeur gehad. Vanuit beide...


Online Guests

We hebben 112 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?