image1
Oud coaches en ploeggenoten treuren om heengaan Orlando Grootfaam
donderdag 08 augustus 2019 14:53

voetZowel coaches als oud ploeggenoten en collega voetballers treuren om het plotselinge overlijden van oud aanvoerder van de Nationale voetbalselectie en Robinhood Orlando Grootfaam.

Lundo of Grootje zoals hij ook bekendstond, overleed gisteren op 44-jarige leeftijd. Biswadjit Kali hoorde het nieuws vol ongeloof aan. Ik belde Ro Kolf gelijk op om het te verifiëren hij was er ook niet van op de hoogte maar bevestigde het kort daarna wel, zegt Kali.

Ook Ludwig Simson oud speler van Transvaal en de Nationale selectie schrok enorm van het droevig nieuws. Simson kan zich nog heugen geprobeerd te hebben Grootje los te weken bij De Rest en over te halen zich aan te sluiten bij Transvaal, wat hem niet gelukt is.

Ook Patrick Alberg oud collega voetballer bij Robinhood en de Nationale selectie heeft blijvende herinneringen aan Orlando Grootfaam. Hij was voor bij de beste aanvoerder die wij toen gehad konden hebben, zegt Alberg.

 

ABC Nieuws

Written on 10 augustus 2020, 14.45
Ammoniumnitraat kan in combinatie met verschillende factoren zeer explosief zijn. Dat hebben we onlangs kunnen zien in Libanon waar de haven van de hoofdstad Beiroet is weggevaagd en de explosie aan honderden mensen het leven heeft gekost.
Written on 10 augustus 2020, 14.42
Afgelopen donderdag deed vice president Ronnie Brunswijk in DNA de onthulling dat ambassadeur, tevens DNA lid, Ebu Jones nevenwerkzaanheden  voor Grassalco NV verricht. Dit werd bevestigd door Jones.
Written on 10 augustus 2020, 14.39
De vakcentrale C- 47 is niet tegen de  invoering van de solidariteitsheffing. Dit zegt voorzitter Robby Berenstein. Volgens Berenstein is afgelopen vrijdag een ontmoeting met de vakbeweging geweest waarbij deze zaak ook is besproken. Er zal nader overleg hierover gevoerd worden. C- 47 beseft de...
Written on 10 augustus 2020, 14.35
Suriname en Guyana hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze is getekend door de ministers van Buitenlandse Zaken van beide landen. Er is een analyse gemaakt over de relatie tussen beide landen, de mogelijkheden en uitdagingen voor beide landen en als laatst is geproken over de...
Written on 10 augustus 2020, 14.30
President Chan Santokhi heeft gisteren na aankomst in Suriname een persconferentie belegd op het Zorg en Hoop vliegveld. De president vertrok naar Guyana voor de inauguratie van de Guyaneze president Irfaan Ali. Santokhi heeft ontmoetingen met de Canadese en Indiaase ambassadeur gehad. Vanuit beide...


Online Guests

We hebben 43 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?