image1
Sarah Jessica Parker wil Ellen DeGeneres in Sex & the City

Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker blijkt het idee voor een derde film rond Seks & the City nog niet uit haar hoofd te hebben gezet. Dat bleek in de show van Ellen DeGeneres van woensdag. Ze bood Ellen zelfs de rol van Samantha Jones aan.

Een paar maanden geleden werd bekend dat het derde deel van de filmreeks er niet zou komen. Boze fans dachten dat Kim Cattrall dwars lag en dat het project daarom was afgeblazen.

Kim onthulde daarop dat ze al lang geleden duidelijk had gemaakt dat ze niet wilde terugkeren als Samantha Jones in een vervolg. De actrice gaf ook Parker nog een veeg uit de pan omdat die deed voorkomen dat het Kim was die een vervolg tegenhield.

Logisch

In de Ellen DeGeneres Show stelde Parker voor dat er mogelijk toch nog een film kan komen, maar dan moeten de schrijvers en producenten wel een manier bedenken om Cattrall op een logische wijze uit het verhaal te schrijven. De actrice, die Carrie Bradshaw in de tv-serie en de twee films speelde, bood toen de rol van Samantha aan DeGeneres aan. „We kunnen misschien een nieuwe film overwegen, bijvoorbeeld als jij Samantha speelt.” Ellen leek niet meteen tegen het idee.

Sarah Jessica werd toen serieus en vertelde dat ze het idee van een derde film nog niet volledig uit haar hoofd heeft gezet. Juist ook omdat Cattrall haar heeft aangespoord om door te gaan zonder haar.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Hoewel hij momenteel door een zware periode gaat vanwege meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag, verschijnt James Franco aanstaande zondag toch bij de SAG Awards. Dit meldt een bron tegenover ET Online.„James gaat erheen, omdat er geen enkele reden is om niet te verschijnen. Hij zal zich daar...

Fashion News

Laten we direct beginnen, want een erg fris praatje wordt het niet. Hier komt het: puistjes uitknijpen, the right way.Ten eerste is het belangrijk dat de pukkel een witte kop heeft voordat je tot knijpen overgaat; een puist uitknijpen die dieper ligt (je kent het wel; de huid rondom de ontsteking is...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 87 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Lori HarveyLori Harvey celebrating her b-day weekend @Cabo, San Lucas