image1
Entertainment Nieuws Headlines
Zoveelste pr-ramp voor Harry en Meghan na ’vijandige verklaring’?

Een nieuwe opmerkelijke actie van Meghan en Harry. Nadat ze eerst een vrij zakelijke verklaring hadden uitgebracht met hun reactie op het afnemen van hun merknaam Sussex Royal, komen ze een paar uur later met een veel langere verklaring. Een verklaring die ook, zo merken deskundigen op in Daily Mail, veel vijandiger is van toon.

Zo is in de nieuwe uitgebreide verklaring te lezen dat de Britse regering en de Queen geen juridische zeggenschap hebben over het gebruik van het woord royal aan de andere kant van de oceaan. Desondanks, zo geven ze aan, zullen ze zelf stoppen met het gebruik van het woord Royal in hun pr en marketing. Dat zullen ze doen zodra de ’transitie Spring 2020 begint’.

Ze merken ook op dat andere royals blijkbaar schappelijker behandeld worden. „Hoewel er een precedent is voor andere leden van de koninklijke familie om werk buiten het koningshuis te zoeken, is er voor de hertog en hertogin van Sussex een evaluatieperiode van 12 maanden ingesteld.” Volgens Daily Mail slaan ze daarmee een erg zure toon aan en lijken ze vooral te willen klagen tegenover het paleis.

In eerste instantie bracht hun woordvoerder een vrij zakelijk statement uit naar de media, waarin ze bevestigden dat het predicaat na komend voorjaar niet meer mag worden gebruikt. Een paar uur later verscheen op hun website en op hun Instagramaccount Sussex Royal in hun Insta Stories de uitgebreide verklaring, die veel venijniger van toon is.

Ook claimt het koppel in dat statement dat Harry nog steeds de zesde in de lijn van troonopvolging is en dat zij nog steeds recht hebben op beveiliging. Volgens hen hebben zij en hun zoontje Archie dat ook nodig. Ook deze uitspraak acht Daily Mail omstreden, te midden van de controverse over wie de rekening, die geschat wordt op zo’n 3 tot 6 miljoen pond, zou moeten betalen: belastingbetalers in Canada of in Engeland of beiden een deel.

Volgens de Britse krant is de nieuwe verklaring dan ook ’vijandig’ van toon, ’zeker in vergelijking met het eerdere statement die door een woordvoerder werd vrijgegeven’. Compleet overbodig, zegt de Britse royaltywatcher Richard Fitzwilliams: „Simpelweg omdat het hun meningsverschillen met het paleis nog eens onderstreept op een manier die te vermijden was.” Ook andere royaltywatchers voelen de bui al hangen: er zit een nieuwe pr-ramp aan te komen voor Harry en Meghan.

De merknaam Sussex Royal was de vlag waaronder Harry en Meghan in Canada juist tal van werkzaamheden en liefdadigheidswerk wilden opzetten. Maar nu is zelfs de hele liefdadigheidsstichting afgeblazen, zo blijkt. In plaats daarvan willen ze nieuwe manieren ontwikkelen om andere stichtingen wereldwijd te helpen.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 


Showbizz

Blue Ivy Carter is zaterdagavond in de voetsporen van haar vader en moeder getreden. De achtjarige dochter van Jay-Z en Beyoncé won haar eerste grote award tijdens de 51e uitreiking van de NAACP Image Awards, de prijzen van de National Association for the Advancement of Colored People. In de...

Fashion News

De oversized blazer lijkt met het seizoen oversizeder te worden. Maar hoe groot kan een jasje worden? Momenteel verdrinken we bijna in de groter dan groot-blazers, zie de Deense stylist en influencer Emili Sindlev hierboven. Maar! De modewereld lijkt verzadigd en maakt korte metten met de volumineuze...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 107 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 
 • 101 Jamz (22/02)
  1. Rema - Iron Man
  2. Harry Styles - Adore You
  3. The Weekend - Blinding Lights
  4. Burna Boy - Collateral Damage
  5. Jonas Brothers - What A Man Gotta Do
  6. Lewis Capaldi - Before You Go
  7. Neiman ft. Basta Lion - Guyane Gasy (by Ratakinga)
  8. Ozuna, Diddy & DJ Snake - Eres Top
  9. Richie spice - Togehther We Stand
  10. Shakira & Anuel AA - Me Gusta
  11. Stormzy ft. Ed Sheeran & Burna boy - Own It
  12. Duke Dumont - Therapy
  13. Jessie Reyez - Love In The Dark
  14. Chistopher Martin & Romain Virgo - Glow
  15. Nicky Jam & Daddy Yankee - Muevelo

   

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TYGA

24 Forever